A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту
Солотвинської селищної ради
Тячівського району Закарпатської області

НМТ 2024

Який бал НМТ потрібен для вступу на бюджет

Сайт «Вступ.ОСВІТА.UA» пропонує інформацію про кількість балів національного мультипредметного тесту, необхідну для вступу на бюджетну форму навчання в кожен заклад вищої освіти України.

09:35 13.02.2024

Не вдалося пройти НМТ під час основних сесій: алгоритм дій

Стартувало проведення основних сесій національного мультипредметного тесту. Усі зареєстровані учасники вже отримали запрошення з інформацією про дату, час і місце проведення тестування. Проте можуть виникнути обставини, за яких учасник не зможе взяти участі в НМТ.

09:31 07.06.2023

Вхід до центру НМТ: що необхідно мати

Для допуску до екзаменаційного центру учаснику необхідно пред’явити сертифікат учасника НМТ та оригінал документа, що посвідчує особу або його цифровий аналог в додатку «Дія».

09:25 06.06.2023

Участь в НМТ: додатковий період реєстрації

До 12 червня триватиме додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті. Додатковий період реєстрації передбачений лише для тих, хто реєструвався в основний період, але отримав відмову, та тих, хто не зміг із поважних причин вчасно зареєструватися. Також у цей період здійснюють реєстрацію осіб, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань або слідчих ізоляторах.

09:22 06.06.2023

Перелік слів із правильним наголосом до ЗНО/НМТ-2023

Перелік слів з нормативним наголосом, які треба вивчити для успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання (національного мультипредметного тесту) з української мови 2023 року. Цей перелік визначений програмою ЗНО з української мови та літератури, затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України №696 від 26.06.2018 року.

09:18 05.06.2023

НМТ та повітряна тривога: пам’ятка учасника

Під час складання національного мультипредметного тесту в Україні можлива ситуація, за якої в регіоні буде оголошено повітряну тривогу. Як вплине оголошення тривоги на проведення тесту та якими мають бути дії учасника НМТ?

09:15 05.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень