A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту
Солотвинської селищної ради
Тячівського району Закарпатської області

НМТ з літератури: скорочені версії всіх програмових творів

Дата: 05.03.2024 09:34
Кількість переглядів: 52

Освіта.ua пропонує учасникам національного мультипредметного тесту 2024 року, які планують з переліку предметів НМТ на вибір обрати українську літературу, ознайомитись зі скороченими версіями творів української літератури, передбачених чинною програмою ЗНО.

Безкоштовна електронна збірка дозволить зручно ознайомитись з темами всіх творів, основними сюжетними лініями, головними героями, цитатами, подіями та іншими особливостями, що необхідні для успішного проходження тесту.

Також, опрацювавши тексти електронної хрестоматії та переглянувши важливі цитати з них, учасники тестування зможуть відновити у пам'яті хронологію подій у великих епічних творах та повторити важливі моменти щодо ідейного навантаження творів.

До електронної хрестоматії включено 27 літературних творів, кожен з яких, виходячи з мети кожного учасника НМТ, викладений у вигляді скороченої версії, переказу та дуже стислого переказу.

Тексти переказів творів складені фахівцями із проведення зовнішнього оцінювання та знавцями української літератури для ефективної підготовки учасників тестування.

СКОРОЧЕНІ ТВОРИ ЗНО

Для отримання оперативної інформації про проведення НМТ та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

За матеріалами Освіта.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень