A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту
Солотвинської селищної ради
Тячівського району Закарпатської області

Педагогам та керівникам

1 вересня без стресу: таємна стратегія вчителя для першого дня у школі

Як 1 вересня зустрінеш, так весь навчальний рік і проведеш — здається так звучить відома фраза про новий рік для вчителів. Ми вважаємо, що перший день навчання має пройти без стресу. Тому переклали блог американського педагога Майкла Лінсіна. Він пропонує вчителям свою таємну стратегію, що дозволить не витрачати час на дисципліну, а зосередитися на матеріалі уроку вже з першого дня школи.

11:20 03.08.2021

Індивідуальна освітня траєкторія: що це та навіщо?

Що таке індивідуальна освітня траєкторія та навіщо вона учням? Як це працює в інших країнах та чому підлітки повинні мати право обирати предмети за своїми інтересами? Зібрали все про освітній тренд, який варто впроваджувати в українських школах.  

11:16 03.08.2021

Гроші на освіту: скільки коштує реформа школи?

Скільки грошей потрібно на реформу освіти? Як фінансування розподілено на 2021 рік та чому освіта потребує сьогодні найбільше коштів? Зарплати вчителям: перевіряють наповнюваність класів Як профінансували освітні реформи у 2021 році?

11:14 03.08.2021

Готуємо клас до 1 вересня: Дошка настрою, Зона тиші, Стіна слів

На 2021 рік у державному бюджеті передбачено 1,4 мільярда гривень субвенції на розвиток реформи «Нова українська школа», у тому числі — на облаштування перших класів НУШ по всій Україні. Як же правильно оформляти класи за стандартами Нової української школи? Із чого починати осучаснення? На скільки тематичних зон поділити класну кімнату, якщо місця небагато? Що доречно розмістити в кожній зоні?   

16:19 02.08.2021

Гроші на ремонт і благодійні внески: Юридична інструкція проти шкільних поборів

Новий навчальний рік 2021 стартує зовсім скоро. А разом із ним у тисячах шкіл запрацюють так звані «благодійні фонди», в які треба буде вносити кошти як не на подарунок на День вчителя, то на додаткове харчування в групі продовженого дня.  

16:14 02.08.2021

Фрази, що вбивають мотивацію: які вислови сучасний вчитель має забути

Ми зібрали хіт-парад токсичних фраз, які учні досі чують від учителів. Ці слова точно не додають бажання навчатись, а навпаки демотивують, засмучують та обтинають крила дітям і підліткам. Радимо читати цей матеріал із запасом почуття гумору і перевірити: чи завжди ваше спілкування з учнями екологічне. А ще пропонуємо, чим можна замінити образливі фрази.

16:11 02.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень