A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту
Солотвинської селищної ради
Тячівського району Закарпатської області

Підсумки проведення І та ІІ етапів XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2022/2023 навчальному році

Дата: 12.11.2022 10:31
Кількість переглядів: 145

     28 листопада 2022 року у закладах загальної середньої освіти Солотвинської ТГ стартував XIII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2022/2023 навчальному році.

   Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка було започатковано ще у 2010 році, і відтоді вже традиційно у ньому щороку беруть участь юні поціновувачі творчості Великого Кобзаря. Він має на меті вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, а також виявлення  творчо  обдарованої  молоді, розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу та підвищення рівня мовної освіти в Україні. В умовах повномасштабної війни український народ продовжує плекати свої традиції і дбати про виховання молодого покоління, тож перший етап конкурсу успішно відбувся навіть усупереч повітряній тривозі та перебоям в електропостачанні.

     У конкурсі цьогоріч взяли участь у І етапі 150 учнів 10-ти закладів загальної середньої освіти Солотвинської ТГ, у ІІ етапі взяли участь 17 учнів-переможців І етапу.

    За результатами перевірки конкурсних робіт учнів висококваліфіковане журі визначили переможців, які матимуть нагоду взяти участь у обласному етапі конкурсу, який відбудеться 3 грудня 2022 року у Закарпатському інституту післядипломної педагогічної освіти.

    Вітаємо переможців ІІ етапу Конкурсу і бажаємо успіхів у навчанні та визначних досягнень на життєвій ниві!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень