A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту
Солотвинської селищної ради
Тячівського району Закарпатської області

Атестація педагогічних працівників та керівних кадрів атестаційною комісією ІІ рівня у 2021-2022 н.р.

Дата: 06.04.2022 11:19
Кількість переглядів: 245

Атестація педагогічних працівників - це система заходів, спрямована  на  всебічне  комплексне  оцінювання  їх  педагогічної діяльності,  за  якою  визначаються  відповідність   педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Метою   атестації   є   стимулювання    цілеспрямованого безперервного    підвищення   рівня   професійної   компетентності педагогічних працівників,  росту  їх   професійної   майстерності, розвитку творчої  ініціативи,  підвищення  престижу  й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

При  Управлінні освіти, молоді та спорту Солотвинської селищної ради з 04.04.2022 р. по 06.04.2022 р. було проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня, під час якої атестовано 47 педагогічних працівників та 14 керівних кадрів закладів освіти Солотвинської територіальної громади.

Керівники закладів освіти забезпечили належний рівень підготовки та проведення у 2021-2022 навчальному році атестації педагогічних працівників згідно з  вимогами Типового положення, своєчасне охоплення педагогів різними формами підвищення кваліфікації. Система та досвід роботи педагогічних працівників, які атестувались, вивчені та описані у відповідності до річних планів роботи та наказів керівників закладів освіти. Атестація керівних кадрів відбувалась згідно з перспективним планом УОМС Солотвинської селищної ради.

Питання атестації у 2021-2022 н.р. обговорено на засіданні колегії і надано рекомендації щодо організації та проведення атестації, методичного супроводу процесу атестації, впровадження нової системи підвищення кваліфікації та контролю за підвищенням кваліфікації педагогічних працівників, координації дій між дирекцією та атестаційною комісією І рівня в окремих закладах освіти, подолання формалізму в підготовці атестаційних матеріалів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень